Mikasa BV550C състезателна топка за плажен волейбол Увеличи

Mikasa BV550C състезателна топка за плажен волейбол

Mikasa Mikasa

BV550C

Ново

 • Официална топка за плажен волейбол на FIVB.
 • Професионален модел.
 • Повърхност с микро дупчици - по-добро сцепление и по-правилно летене.
 • Подобрена водоустойчивост.
 • По-екологична - изградена от синтетична кожа с мастила на водна основа и рециклиран найлон.
 • Иновативен вентил - с външен клапан, правейки вентила по-устойчив на пясък.
 • Конструкция: шита, 10 панела.

 

Още детайли

158,00 лв

с ДДС

Добавете продукти за още 100,00 лв и ще получите безплатна доставка!

Представяме ви топката за плажен волейбол MIKASA BV550C, професионален модел, предназначен за срещи от най-високо ниво. Тази официална топка за игра е разрешена за използване във всички събития на FIVB (Международна волейболна федерация).

Отбелязвайки нова ера в плажния волейбол, MIKASA BV550C замени VLS300 на пазара. Дебютът на топката се състоя на 26 януари 2023 г. на финалите на Pro Tour Finals на плажа в Доха. Създадена с помощта на най-добрите играчи и треньори в света, тази топка демонстрира иновативната и екологична технология на MIKASA.

В сравнение с VLS300, MIKASA BV550C може да се похвали с няколко подобрения, включително повърхност с дупчици за по-прецизен летеж и изключително усещане, подобрена водоустойчивост и иновативен вентил, който ефективно блокира пясъка. Актуализираният дизайн на повърхността също подобрява видимостта по време на игра. Изработена от новоразработен материал, съчетан с революционната технология “TwinSTlock”, тази топка не само се отличава с качество, но и минимизира въздействието си върху околната среда. Производството включва използването на синтетична кожа с рециклиран найлон и елиминирането на мастилата на базата на разтворители.

Въплъщавайки духа на плажния волейбол, трицветната комбинация от жълто, представляващо златен пясък, синьо, символизиращо безкрайно небе, и червено, представляващо жаркото слънце, определя същността на тази топка.


Характеристики:

 • Размер: 5 – официален
 • Обиколка: 66 – 68 см
 • Тегло: 260 – 280 гр
 • Произведена в: Тайланд чрез Mikasa Original TwinSTLock технология за шиене

 Доставки на територията на България

Спортен магазин www.voleibolenmagazin.com доставя своите пратки на територията на България чрез услугите на куриерска фирма Спиди.

При получена поръчка НЕ се обаждаме по телефона на нашите клиенти, за да я потвърдим. За тази цел използваме e-mail, което намалява нашите разходи и съответно крайната цена на продуктите, която заплащате.

При нужда ние ще се свържем с Вас по телефон или e-mail, за да уточним детайлите като крайна цена, срок за доставка, както и всякакви Ваши въпроси и условия.

При всяка смяна на състоянието на Вашата поръчка ще получите e-mail на посочения от Вас адрес с подробности.

След като пратката бъде предадена на куриерите Вие ще получите номер за проследяване, с който можете да следите къде се намира тя.

Цена на доставката чрез Спиди*:

Стойност: 5,50 лв. (стойността е фиксирана и включва доставка, опаковка и подготовка на поръчката)

За поръчки от www.voleibolenmagazin.com на стойност над 100 лв. доставката на територията на България е безплатна! (стойността на доставката не влиза в тази сума)

В сила от 01.07.2023 г. - при обща поръчка на няколко продукта на стойност над 100 лв. и последващ отказ от продукт, при което общата стойност на закупените продукти спада под 100 лева, магазинът ще приспадне 5,50 лв. от сумата за възстановяване на клиента. Същата сума представлява първоначалната доставка на поръчката от нашия магазин към клиента.

Опции:

 • Офис-Врата
 • Офис-Офис - при приключване на поръчката, моля посочете в кой офис желаете да я получите
 • Наложен платеж - заплащане на поръчката при получаване
 • Час за приоритет- доставка в/преди/след обявен час - моля, посочете в полето "Забележки" желание за тази услуга! Допълнителна стойност на услугата - 2.40 лв.
 • Преглед на пратката преди плащане - включена безплатно за всички пратки с НП

* стойността на доставка включва: доставка Офис-Врата (или Офис-Офис), наложен платеж (ако е приложим) и преглед на пратката. Не включва допълнителни услуги като Час за приоритет и др., освен ако не е договорено друго.

Срокове за доставка в България:

Обикновено всички пратки излизат от склада ни още същия ден и най-късно на първия работен ден след поръчката.

Обичайният срок за доставка в България е 1-2 работни дни. Куриерите доставят пратките предимно преди обяд, освен ако не е уговорено друго.

При доставка в населени места, които се обслужват от куриера по график е възможен по-дълъг срок за доставка.

В случай на закъснение от наша страна (липса на поръчаната стока) или при забавяне от страна на куриера ще се свържем своевременно с Вас, за да предупредим за променените срокове.

Плащания и разплащателна информация

При посочени неверни или непълни данни (адрес за доставка, телефон за контакт) Спортен магазин www.voleibolenmagazin.com не се обвързва с договор за изпълнение на поръчката.

Приключвайки поръчка в Спортен магазин www.voleibolenmagazin.com Вие се съгласявате да заплатите предварително поръчката си, ако е избран такъв метод за плащане.

За България:

За момента възможните начини за плащане на поръчката при доставки на територията на България са наложен платеж и плащане с дебитна/кредитна карта през vPOS на фирма myPOS.

 • Видове карти, които се приемат: дебитни, кредитни и бизнес карти Visa и Mastеrcard и други
 • Транзакциите се осъществяват посредством програмите за сигурност VISA Secure и MasterCard Identity check.
 • От гледна точка на сигурност, максималната сума за плащане с карта е 8000 лева.
 • Не съхраняваме данни за банковите карти, използвани за плащане чрез сайта. (абсолютно недостъпни в тяхната цялост за нашия екип)
 • При необходимост от връщане на сума, платена с банкова карта, сумата се възстановява по картата, с която е извършено плащането.
 • При необходимост за връщане на сума, платена чрез наложен платеж, ще се нуждаем от Ваша банкова сметка, по която да преведем средствата.

Рекламации и връщане на стоката

Рекламации относно състоянието на стока или разлика с поръчаната стока са възможни само при получаване на стоката от куриер. При установена нередност разходите по връщането на стоката са за сметка на Спортен магазин www.voleibolenmagazin.com. При възникнали проблеми с рекламация, моля свържете се с нас на телефон 0885 10 83 86, за да отстраним нередностите своевременно.

Връщане на стока при "отказ от продукт" е възможно до 30 работни дни след датата на доставка съгласно чл. 55 от Закона за Защита на Потребителите на Република България. Желание за което следва да се заяви писмено на email адрес sales@voleibolenmagazin.com.

 • Стоката трябва да е в оригиналната си опаковка, във вида в който е получена и съпроводена от оригиналната касовата бележка и фактура (ако такава е издадена).
 • Опаковката не трябва да е скъсана или да има следи от отваряне (не важи за опаковъчните пликове на топките).
 • За периода посочен по-горе стоката не трябва да има никакви външни/вътрешни следи от употреба и следва да бъде съхранявана грижливо в подходящи условия, гарантирайки нейното качество.
 • Разноските по връщането на стоката са изцяло за сметка на Клиента, като същата се извършва до посочен от служител на Р.Е.П. Трейдинг ЕООД адрес/офис на Спиди.
 • Стойността на стоката се връща на 100%*** по банков път на писмено посочен от клиента IBAN, възможно най-скоро след получаване на стоката, но не по-късно от 30 от датата на заявката за връщане на стоката.
 • При връщане на стоката с куриер е нужно да се отбележи "Преглед преди получаване", за да можем да прегледаме пратката. За съжаление не можем да приемем върнати пратки без "преглед преди получаване".
 • Р.Е.П. Трейдинг ЕООД си запазва правото да откаже връщане на стоката и не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

В сила от 01.07.2023 г. - при обща поръчка на няколко продукта на стойност над 100 лв. и последващ отказ от продукт, при което общата стойност на закупените продукти спада под 100 лева, магазинът ще приспадне 5,50 лв. от сумата за възстановяване на клиента. Същата сума представлява първоначалната доставка на поръчката от нашия магазин към клиента.

От хигиенни съображения и във връзка с чл. 55 ал.4 от ЗЗП връщането при "отказ от продукт" на следните видове продукти не е възможно:

 • Спортно бельо
 • Бельо
 • Чорапи

*** в случай на връщане на стоката по желание на клиента стойността на първоначалната доставката не се възстановява.

Гаранция на стоките

Спортен магазин www.voleibolenmagazin.com предлага следната търговска гаранция срещу производствени дефекти на всички предлагани стоки от следните групи:

 • 3 месеца търговска гаранция: топки, обувки, дрехи (включително текстил и наколенки, ръкави, шапки и др.)
 • 6 месеца търговска гаранция: сакове и раници, екипировка за зала и игрища (мрежи, антени, кошове, стълбове и други), аксесоари (без консумативи като игли за топки, вентили, глицерин, лента за пръсти и др.)

  Търговската гаранция на предлаганите в сайта стоки не покрива нормалното износване на екипировката в следствие на употребата й (правилна или неправилна), например:

  • протърквания на места на контакт (пример шевове на топка или на сак за топки)
  • скъсване на дрехи или друг текстил на място различно от фабричен шев
  • износване на стелката или подметката на обувки
  • неправомерна употреба на екипировката (употреба на ламинирани топки във вода, агресивно сушене на екипировката или неправилно съхранение (висока влажност, температура, директно слънчево греене), износване на подметка в следствие на агресивна повърхност като асфалт и др.)
  • спукана топка или изпускащ вентил (при неправилно помпане със "суха" игла или превишаване на предписаното налягане)

  Спортен магазин www.voleibolenmagazin.com, спазвайки изискванията на Закона за защита на потребителите предлага и 24 месеца законна гаранция за съответствие на всички предлагани продукти в сайта.

  За да се възползвате от някой от двата вида гаранция за закупени от нас продукти е нужно да се свържете писмено с нас на имейл sales@voleibolenmagazin.com и да предоставите следната информация:

  • описание на дефекта (снимки, които показват дефекта са силно препоръчителни, като понякога само това е достатъчно, за да приемем рекламацията Ви!)
  • ориентировъчна дата на покупката (молим винаги да пазите касовата бележка (фактура), но ако все пак сте я загубили и можете да ни изпратите точни данни за Вашата покупка като номер на поръчка, имена, телефон и т.н., по които да се ориентираме за датата, това също е възможност!)

  От тук ние ще свържем с Вас, за да уточним детайлите, а при нужда да ни изпратите продукта за преглед, това ще бъде за наша сметка (от територията на България)!

  Вашата остатъчна гаранция спира да тече за периода от датата на подаване на рекламацията до приключване на процедурата по нея (връщане на първоначалната стока или замяна/връщане на заплатената сума). Моля, имайте предвид, че замененият продукт не идва с нов гаранционен период, а първоначалният такъв продължава да тече, удължен с периода на рекламацията, считано от датата на първоначалната доставка.

  MIKASA е производител на спортни топки за волейбол, баскетбол, футбол, водна топка, хандбал и други.


  Фирмата е основана през 1917 г. в Хирошима, Япония и от самото начало нейна политика е производството на качествени спортни продукти, задоволяващи изискванията на спортистите. Нашата V200W състезателна топка за волейбол в зала и BV550C състезателна топка за плажен волейбол са сертифицирани от FIVB като ексклузивни топки за всички турнири под нейната юрисдикция. Също така нашите революционни нови модели за водна топка WP550C и WP440C са одобрени за организирани от FINA турнири.


  Ревюта (4)

  Rated 4.58 on the scale 1 - 5 based on 4 customer reviews

  Съмнително (разочароващо) качество ;(

  Определено имах доста по високи очакване, като качество на изработка и материали. Дори се съмнявам в оригиналността на продукта?! Неправилна кълбовидна форма с няколко проминиращи участъци, които дори и след напомпване в горната допустима граница и разиграване, не се изгладиха до нужното. Разочароващо качество за цената.....

  Качество на продукта
  Скорост на доставката
  Ниво на обслужването
  Беше ли полезен този коментар за Вас? Да Не
  Отговор от Волейболен магазин:
  Благодарим за ревюто, Николай,

  Моля, имайте предвид, че BV550C е изцяло нова топка и не може да бъде сравнявана с VLS300 или някой друг модел. Структурата на кожата й е изцяло различна, нито една друга топка на пазара в момента не предлага нещо подобно като повърхност.

  Също така бихме желали да отбележим, че оптималното представяне на този модел се постига след 5-10 тренировки. Това е информация постъпваща от топ атлети, от цял свят, които я използват вече над година в най-различни турове за плажен волейбол. Много хора казват, че сцеплението се увеличава благодарение на контакта на топката с пясъка.

  Ще се радваме, ако споделите мнение за качеството на топката след още няколко тренировки!

  Поздрави,
  Р. Пенев
  управител
  Потвърдена поръчка

  чудесна топка, чудесно обслужване, пристигна бързо в идеален вид.

  Качество на продукта
  Скорост на доставката
  Ниво на обслужването
  Беше ли полезен този коментар за Вас? Да Не

  Клиентът не е оставил коментар.

  Качество на продукта
  Скорост на доставката
  Ниво на обслужването
  Беше ли полезен този коментар за Вас? Да Не
  Потвърдена поръчка

  Благодаря

  Топката е страхотна. Благодаря

  Качество на продукта
  Скорост на доставката
  Ниво на обслужването
  Беше ли полезен този коментар за Вас? Да Не