Списък на продуктите от Molten

Показват се 1 - 8 от 8 продукта
 • Molten V5B5000 състезателна топка за плажен волейбол Molten V5B5000 състезателна топка за плажен волейбол
  Ново
  Наличен
  Molten V5B5000 състезателна топка за плажен волейбол
  V5B5000

  Изживейте страхотни моменти това лято на игрището за плажен волейбол с топката Molten V5B5000. Одобрена от FIVB и създадена за елитни състезания, тази топка за плажен волей има премиум полиуретаново покритие, което предлага ненадминато сцепление и издръжливост. Проектирана да абсорбира с 40% по-малко вода, тя осигурява отлични характеристики при всички...

  129,00 лв
 • Molten Голяма помпа за топки и надуваеми аксесоари
  Наличен
  Molten Голяма помпа за топки и надуваеми аксесоари

  Помпа с голям обем и степенка за по-голямо удобство при помпане. Ергономична дръжка. Гъвкав маркуч с качествен накрайник за поставяне на иглите. Идва в комплект с игла за помпане на топки и накрайник за надуваеми аксесоари. НЕ е съвместима с Rucanor Delux игла за помпане на топка!

  40,00 лв
 • Molten Мини помпа за топки Molten Мини помпа за топки
  Наличен
  Molten Мини помпа за топки
  DHP21

  Двупосочна помпа за топки Ергономичен дизайн на дръжката Гъвкав маркуч за допълнителна защита на вентила на топката и повече удобство Игличката може да се съхранява в специално отделение в дръжката на помпата. Идва в комплект с 1 бр. игла за помпане.

  18,50 лв
 • Molten Dolfin B съдийска свирка Molten Dolfin B съдийска свирка
  Наличен
  Molten Dolfin B съдийска свирка
  RA0080-KL-E

  С високия си и отчетлив тон Molten Dolfin B е оптимизиран за всякакви спортове в зала. Качествена изработка и издръжливи материали, произведена в Япония. Проектирана специално за баскетболните съдии и треньори, но подходяща за всички други спортове. Свирката се продава без връзка.

  15,75 лв
 • Molten Dolfin F съдийска свирка
  Наличен
  Molten Dolfin F съдийска свирка
  RA0070-K-E

  Molten Dolfin F е свирка проектирана за открити пространства. Силен, ясен, отчетлив тон. Изключително качество на изработката, благодарение на качествените материали и технологии. Произведено в Япония. Свирката се продава без връзка.

  15,75 лв