Molten Dolfin Pro съдийска свирка Увеличи

Molten Dolfin Pro съдийска свирка

Molten Molten

Ново

17,75 лв

с ДДС

Добавете продукти за още 100,00 лв и ще получите безплатна доставка!
Произведено в(ъв) Япония
Вид Без топче

 Доставки на територията на България

Спортен магазин www.voleibolenmagazin.com доставя своите пратки на територията на България чрез услугите на куриерска фирма Спиди.

При получена поръчка НЕ се обаждаме по телефона на нашите клиенти, за да я потвърдим. За тази цел използваме e-mail, което намалява нашите разходи и съответно крайната цена на продуктите, която заплащате.

При нужда ние ще се свържем с Вас по телефон или e-mail, за да уточним детайлите като крайна цена, срок за доставка, както и всякакви Ваши въпроси и условия.

При всяка смяна на състоянието на Вашата поръчка ще получите e-mail на посочения от Вас адрес с подробности.

След като пратката бъде предадена на куриерите Вие ще получите номер за проследяване, с който можете да следите къде се намира тя.

Цена на доставката чрез Спиди*:

Стойност: 5,50 лв. (стойността е фиксирана и включва доставка, опаковка и подготовка на поръчката)

За поръчки от www.voleibolenmagazin.com на стойност над 100 лв. доставката на територията на България е безплатна! (стойността на доставката не влиза в тази сума)

В сила от 01.07.2023 г. - при обща поръчка на няколко продукта на стойност над 100 лв. и последващ отказ от продукт, при което общата стойност на закупените продукти спада под 100 лева, магазинът ще приспадне 5,50 лв. от сумата за възстановяване на клиента. Същата сума представлява първоначалната доставка на поръчката от нашия магазин към клиента.

Опции:

 • Офис-Врата
 • Офис-Офис - при приключване на поръчката, моля посочете в кой офис желаете да я получите
 • Наложен платеж - заплащане на поръчката при получаване
 • Час за приоритет- доставка в/преди/след обявен час - моля, посочете в полето "Забележки" желание за тази услуга! Допълнителна стойност на услугата - 2.40 лв.
 • Преглед на пратката преди плащане - включена безплатно за всички пратки с НП

* стойността на доставка включва: доставка Офис-Врата (или Офис-Офис), наложен платеж (ако е приложим) и преглед на пратката. Не включва допълнителни услуги като Час за приоритет и др., освен ако не е договорено друго.

Срокове за доставка в България:

Обикновено всички пратки излизат от склада ни още същия ден и най-късно на първия работен ден след поръчката.

Обичайният срок за доставка в България е 1-2 работни дни. Куриерите доставят пратките предимно преди обяд, освен ако не е уговорено друго.

При доставка в населени места, които се обслужват от куриера по график е възможен по-дълъг срок за доставка.

В случай на закъснение от наша страна (липса на поръчаната стока) или при забавяне от страна на куриера ще се свържем своевременно с Вас, за да предупредим за променените срокове.

Плащания и разплащателна информация

При посочени неверни или непълни данни (адрес за доставка, телефон за контакт) Спортен магазин www.voleibolenmagazin.com не се обвързва с договор за изпълнение на поръчката.

Приключвайки поръчка в Спортен магазин www.voleibolenmagazin.com Вие се съгласявате да заплатите предварително поръчката си, ако е избран такъв метод за плащане.

За България:

За момента възможните начини за плащане на поръчката при доставки на територията на България са наложен платеж и плащане с дебитна/кредитна карта през vPOS на фирма myPOS.

 • Видове карти, които се приемат: дебитни, кредитни и бизнес карти Visa и Mastеrcard и други
 • Транзакциите се осъществяват посредством програмите за сигурност VISA Secure и MasterCard Identity check.
 • От гледна точка на сигурност, максималната сума за плащане с карта е 8000 лева.
 • Не съхраняваме данни за банковите карти, използвани за плащане чрез сайта. (абсолютно недостъпни в тяхната цялост за нашия екип)
 • При необходимост от връщане на сума, платена с банкова карта, сумата се възстановява по картата, с която е извършено плащането.
 • При необходимост за връщане на сума, платена чрез наложен платеж, ще се нуждаем от Ваша банкова сметка, по която да преведем средствата.

Рекламации и връщане на стоката

Рекламации относно състоянието на стока или разлика с поръчаната стока са възможни само при получаване на стоката от куриер. При установена нередност разходите по връщането на стоката са за сметка на Спортен магазин www.voleibolenmagazin.com. При възникнали проблеми с рекламация, моля свържете се с нас на телефон 0885 10 83 86, за да отстраним нередностите своевременно.

Връщане на стока при "отказ от продукт" е възможно до 30 работни дни след датата на доставка съгласно чл. 55 от Закона за Защита на Потребителите на Република България. Желание за което следва да се заяви писмено на email адрес sales@voleibolenmagazin.com.

 • Стоката трябва да е в оригиналната си опаковка, във вида в който е получена и съпроводена от оригиналната касовата бележка и фактура (ако такава е издадена).
 • Опаковката не трябва да е скъсана или да има следи от отваряне (не важи за опаковъчните пликове на топките).
 • За периода посочен по-горе стоката не трябва да има никакви външни/вътрешни следи от употреба и следва да бъде съхранявана грижливо в подходящи условия, гарантирайки нейното качество.
 • Разноските по връщането на стоката са изцяло за сметка на Клиента, като същата се извършва до посочен от служител на Р.Е.П. Трейдинг ЕООД адрес/офис на Спиди.
 • Стойността на стоката се връща на 100%*** по банков път на писмено посочен от клиента IBAN, възможно най-скоро след получаване на стоката, но не по-късно от 30 от датата на заявката за връщане на стоката.
 • При връщане на стоката с куриер е нужно да се отбележи "Преглед преди получаване", за да можем да прегледаме пратката. За съжаление не можем да приемем върнати пратки без "преглед преди получаване".
 • Р.Е.П. Трейдинг ЕООД си запазва правото да откаже връщане на стоката и не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

В сила от 01.07.2023 г. - при обща поръчка на няколко продукта на стойност над 100 лв. и последващ отказ от продукт, при което общата стойност на закупените продукти спада под 100 лева, магазинът ще приспадне 5,50 лв. от сумата за възстановяване на клиента. Същата сума представлява първоначалната доставка на поръчката от нашия магазин към клиента.

От хигиенни съображения и във връзка с чл. 55 ал.4 от ЗЗП връщането при "отказ от продукт" на следните видове продукти не е възможно:

 • Спортно бельо
 • Бельо
 • Чорапи

*** в случай на връщане на стоката по желание на клиента стойността на първоначалната доставката не се възстановява.

Гаранция на стоките

Спортен магазин www.voleibolenmagazin.com предлага следната търговска гаранция срещу производствени дефекти на всички предлагани стоки от следните групи:

 • 3 месеца търговска гаранция: топки, обувки, дрехи (включително текстил и наколенки, ръкави, шапки и др.)
 • 6 месеца търговска гаранция: сакове и раници, екипировка за зала и игрища (мрежи, антени, кошове, стълбове и други), аксесоари (без консумативи като игли за топки, вентили, глицерин, лента за пръсти и др.)

  Търговската гаранция на предлаганите в сайта стоки не покрива нормалното износване на екипировката в следствие на употребата й (правилна или неправилна), например:

  • протърквания на места на контакт (пример шевове на топка или на сак за топки)
  • скъсване на дрехи или друг текстил на място различно от фабричен шев
  • износване на стелката или подметката на обувки
  • неправомерна употреба на екипировката (употреба на ламинирани топки във вода, агресивно сушене на екипировката или неправилно съхранение (висока влажност, температура, директно слънчево греене), износване на подметка в следствие на агресивна повърхност като асфалт и др.)
  • спукана топка или изпускащ вентил (при неправилно помпане със "суха" игла или превишаване на предписаното налягане)

  Спортен магазин www.voleibolenmagazin.com, спазвайки изискванията на Закона за защита на потребителите предлага и 24 месеца законна гаранция за съответствие на всички предлагани продукти в сайта.

  За да се възползвате от някой от двата вида гаранция за закупени от нас продукти е нужно да се свържете писмено с нас на имейл sales@voleibolenmagazin.com и да предоставите следната информация:

  • описание на дефекта (снимки, които показват дефекта са силно препоръчителни, като понякога само това е достатъчно, за да приемем рекламацията Ви!)
  • ориентировъчна дата на покупката (молим винаги да пазите касовата бележка (фактура), но ако все пак сте я загубили и можете да ни изпратите точни данни за Вашата покупка като номер на поръчка, имена, телефон и т.н., по които да се ориентираме за датата, това също е възможност!)

  От тук ние ще свържем с Вас, за да уточним детайлите, а при нужда да ни изпратите продукта за преглед, това ще бъде за наша сметка (от територията на България)!

  Вашата остатъчна гаранция спира да тече за периода от датата на подаване на рекламацията до приключване на процедурата по нея (връщане на първоначалната стока или замяна/връщане на заплатената сума). Моля, имайте предвид, че замененият продукт не идва с нов гаранционен период, а първоначалният такъв продължава да тече, удължен с периода на рекламацията, считано от датата на първоначалната доставка.

  Ревюта (0)