Р.Е.П. Трейдинг ЕООД бе създадена през 2012 година с цел да предостави на българските спортисти качествена екипировка от марки, които до този момент бяха непознати на нашия пазар.

 

  • Първият ни магазин Rampage Sport специализира в хокей на трева, спорт който е непопулярен в България, но част от живота на собственика на фирмата, бивш национален състезател и многократен държавен шампион на България във всички възрастови групи. До днес в този магазин можете да откриете екипировка на водещите хокейни марки - Grays, Adidas, OBO, Kookaburra, Malik и други. Магазинът е известен на почти всички хокеисти на трева в България, като мястото, където те могат да закупят своите стикове или да получат консултация за всеки артикул, който би им помогнал да се представят по-добре на игрището или в залата.

  • Вторият магазин на фирмата Излез навън! предлагаше екипировка за планината – туристическа, за катерене, ориентиране и други. Този магазин вече не е активен, като на клиентите ни препоръчваме да посетят чудесните колеги от Action Section, които ще се погрижат за техните нужди по най-добрия начин.

  • Третият ни магазин, който отворихме през годините е Mikasa България – онлайн магазин за волейбол, водна топка, баскетбол и други спортни аксесоари. В него представяме на нашите клиенти най-добрата екипировка за волейбол в зала, плажен волейбол и други спортове на японския лидер на пазара Mikasa. Наши клиенти са физически лица, клубове, федерации, така и на наши колеги, които искат да предложат качествена екипировка на своите посетители. Ако Вие също желаете да добавите Mikasa във своя магазин, моля свържете се с нас!

  • През септември 2023 година създадохме Хандбален магазин, място което ще се стремим да стане култово за българския хандбал. В него представяме топ продуктите на Molten, Select, Hummel, Kempa и други.

  • През февруари 2024 година отворихме най-новото ни попълнение към колекцията от интересни спортни магазини, а именно Съдийски магазин – първият в България специализиран магазин за съдийска екипировка и аксесоари. В него реферите от всички спортове ще могат да намерят качествени съдийски свирки и аксесоари на световноизвестните марки FOX40, ACME, Molten, Mikasa, Puma, Adidas, Spalding и много други.


През 2024 година планираме няколко нови изненади за нашите клиенти, като в момента можем да кажем, че отново ще се стремим към това да предложим уникални производители и продукти за България, защото знаем колко е важна качествената екипировка за представянето на всеки спортист!Радослав Пенев
управител и собственик
Р.Е.П. Трейдинг ЕООД